fb pixel

Lille gravsten hos Otterup Stenhuggeri

Lille gravsten, store muligheder

Leder du efter en gravsten? Hos Otterup Stenhuggeri er vi sikre på, at du kan finde en lille gravsten, der opfylder alle dine krav i vores butik i Otterup nær Odense. En lille gravsten er praktisk. På de danske kirkegårde findes der forskellige størrelser af gravsted. De små gravsten passer ind i alle gravsteder.

En lille gravsten er oplagt til brug på urnegravsteder, da sådan et gravsted ofte ikke er særlig stort, men som de er som sagt også egnet til de større gravsteder. Selvom stenen er lille, kan vores dygtige stenhuggere tilpasse navne og datoer, så der kan være plads til endnu et navn.

 

Find en unik gravsten

Med en lille gravsten er der mulighed for op til flere unikke gravsten på et gravsted. Nu kan du få en gravsten der udstråler alt det din kære var.

Har du et ønske om en form eller farve, står vi klar til at opfylde dit ønske. Læs også mere om vores store gravsten og mellemstørrelse gravsten.

Lille gravsten i flere farver

Gå på opdagelse i vores udvalg

Herunder kan du se eksempler på nogle af vores smukke små gravsten. Dette er blot et lille udpluk af hvad vi har, ønsker du at se mere skal du være hjertelig velkommen til at gå på opdagelse i vores udstilling. Her står vi også klar til at vejlede dig.

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 64 82 10 71, sende en mail til mail@stenhuggeri-begravelse.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Galleri

Hvis den sten du leder efter, mangler her på siden, er det fordi den står og venter på dig i vores udstilling.

Så kom endelig forbi